mandag den 19. december 2011

Okay... Så det er ved at være mange dage siden sidst! Vi har haft så travlt, så jeg knap nok husker, hvad jeg har lavet! Sådan helt seriøst!

Første weekend i november tog vi til The State Fair - hvilket er sådan en omrejsende forlystelspark. Alting var selvfølgelig ekstremt dyrt, så vi gad ikke købe særlig meget. Selv uden at bruge masser af penge havde vi en super hyggelig dag, som fortsatte søndag... Karoline, Klara og jeg har sjældent grint så meget! Men vi var også de eneste, som forstod det sjove. Europa har bare noget specielt sammen, som amerikanerne ikke helt forstår :) Anyways..

November var bare så travl! Vi havde endnu en hel weekend hos Karoline's familie, da Mimi og Poppee skulle til Lake Charles (det sydlige Louisiana). Vi havde selvfølgelig planlagt en hel masse, og endte med ikke at gøre noget af det. Vi tog til fodboldkampen om aftenen, hvilket var en kold fornøjelse. Natten til lørdag var nok noget af det sjoveste. Det startede med at Karoline stilte sig op i sengen for at nå noget højere oppe, og så ødelagde hun samtidig sengen. Den faldte simpelthen fra hinanden. Vi prøvede at fikse den, men det så ikke ud til at være holdbart. Samtidig var vi tre personer, som skulle sove i den samme lille seng, så vi måtte ligge os tværs over. Det resulterede i, at Karolines ben hang dinglende ud over sengen. Vi faldt dog i søvn efter en film.. Men midt om natten faldt hun simpelthen ned på gulvet. Så det var noget af en underlig nats søvn. Lørdag sad vi så bare på computeren, snakkede med hinanden og Danmark/Norge/Tjekkiet.. Lørdag aften tog vi heldigvis til Bossier og gik i biffen. Her så vi Jack og Jill, hvilket nok er en af de sjoveste film, jeg har set i lang tid!

Så kom Thanksgiving så småt... Normalt ville man fejre det den fjerde torsdag i november, hvilket her var den 24. - men eftersom vi skulle til Virginia den 19. fejrede vi det fredag den 18. Hele familien kom over til middag, hvilket var omkring 20 mennesker. Vi lavede mad i lang tid, men det var også det værd. Det var meget anderledes, end hvad vi ville servere i Danmark, men det var super lækkert!! Og hyggeligt! Herovre er traditionen åbenbart, at man slås om et kalkunben. Og den der får det længste stykke, får også et ønske. Det var så hyggeligt! Det er en fantastisk familie, som vi er endt med at få!

Så lørdag morgen gik turen mod Virginia. Tidligt lørdag morgen satte vi os i bilen og begyndte at køre. Det tog sin tid! Og vi var nået til Atlanta, da det var blevet mørkt. Det gode ved at køre i bil med The Maddens er, at vi har trådløst internet og strøm hele vejen. Så vi sad jo bare med computeren og hyggede os hele vejen. Aftensmad var søde små kalkunsandwich lavet med resterne fra Thanksgiving. Søndag fortsatte vi godt humør! Her nåede vi så hele vejen til Williamsburg, Virginia, hvor vores resort var. Vi kom til et meget fint og hyggeligt sted, som havde to værelser og to badeværelser, så det kunne ikke have været mere perfekt! Vi spiste på en super god italiensk restaurant den aften. Deet havde jeg godt nok længtes efter i lang tid! Mandag morgen skulle vi så op og på eventyr. Eller rettere sagt Mimi og Poppee havde et møde, som de skulle nå først, så Klara og jeg endte med at sidde og se film til klokken var 11. Så besluttede vi os for, at nu skulle vi altså bare ud af det værelse. Vi fik tøjet på og gik ud i skoven! Det var en stor fornøjelse. Vejret var helt fantastisk! Perfekt temperatur i et efterårsmiljø! Herefter gik turen videre til Williamsburg settlement, hvor vi lærte om den amerikanske indvandring fra England! Utrolig spændende selvom jeg ikke lige er historie personen.. Og så så vi en masse julebutikker efterfølgende!

Tirsdag tog vi til Jamestown og så på mere historie - det gode her var, at jeg allerede kendte til lidt af det. Vi så også Pochahontas statue - jeg troede bare hun var en disneyfigur før jeg hørte den rigtige historie - der kan man se, måske er disney ikke så dumt alligevel! Da vi var færdige med al historien, tog Klara og jeg i biffen og så Water for Elephants! Gratis biograf med nye dvd udgivelser :) Det var mega hyggeligt! Og så fik vi set Yankee candle herefter - en butik med masser af lys og dufte - større end jeg nogensinde har set! Helt enorm!!

Onsdag var så lidt anderledes.. Nu skulle der shoppes! Williamsburg havde et af de største udendørs outlet malls, hvor der bland andet var Clavin Klein, DKNY, American Eagle, Adidas, Hilfiger, Ralph Lauren osv.. Endnu et kæmpe center - som man siger: "USA er stor, men det gælder også alt i landet!" Vi fik så shoppet næsten hele dagen! Eller rettere sagt indtil klokken 21.00 :) Så da vi skulle pakke bilen torsdag morgen, havde vi et mindre problem... Vi kunne ikke se ud af bagruden eller flytte os det mindste inde i selve bilen, men det gik :) Vi kørte hele dagen torsdag og endte op i Asheville, North Carolina. En by der var meget europæisk præget. Da det var Jerrys fødselsdag, ville vi gerne finde en fin restaurant. Det var også Thanksgiving, så næsten ingenting var åbnet og det der var, var også fyldt med mennesker. Dog fandt vi en hyggelig lille restaurant med den dejligste franske mad! Det var alt, hvad vi håbede på! Sjov lille bemærkning - vi kørte forbi en McDonalds, som lignede en million og havde et stort flygel stående indenfor! siden hvornår har musikken været en stor del af McDonalds tema?

Fredag morgen stod vi op og kørte til Biltmore Castle - USAs største hjem. Det var bygget af Vanderbilt oppe i Blue Ridge Mountains - fuldstændig gemt i mellem en masse træer. Det lå langt fra hovedvejen og tog 45 minutter i hestevogn for at nå huset. Hertil var bygget en meget fin stald, som nu blev brugt til restauranter og små gavebutikker. Der var de sødeste små ting og fin mad, så vi hyggede os. Biltmore var kæmpestor! Der var så mange værelser, 43 badeværelser (da det blev bygget, havde de fleste ikke toilet indenfor, så det var ubeskriveligt - isæt at have 43 af dem!) I kælderen var et stort svømmebasin, bowlingbaner, idrætshal, omklædningsrum og et rum, som sendte luft til orgelet placeret i spisestuen ovenover. Det var så smukt indenfor - sjældent set noget ligende! En oplevelse jeg aldrig vil glemme!

Da vi var færdige ved Biltmore fortsatte vi i bilen imod Nashville. Da vi ankom lørdag morgen fik vi gået en tur gennem byen. Vi fik mødt Aaron og Anna, som var Josh's bedste venner, som de så stadig har kontakt med! de var rigtig flinke. Herefter kørte vi til Partheon, som er den eneste rekreation af det græske Partheon i Athen. Meget flot - dog lidt underligt at se i Nashville, TN, når vi kan se det i Grækenland! Da vi havde set det kørte vi gennem gaderne med alle recording studierne - det var jo et drømmested! Og så så vi Ryman Auditorium - country musikkens Carnegie Hall. Vi fik en guidet tur derinde, og så derfor alle dressingrooms inkl. Dolly Parton, Johnny Cash og June Carter - Og vi stod på scenen! Det var helt fantastisk! Herefter fik vi en dejlig frokost på Hard Rock Cafe :) Det var altså også noget af en oplevelse! Så kørte vi ellers videre hjemad og nåede Memphis søndag morgen - her så vi Graceland (Elvis' hjem). Det var godt nok flot og stort! Han havde alle hans Platinum Records udstillet, samt hans guitarer, kostumer osv. plus han og hans familie lå begravet der.. Det var så lidt creepy, men super interessant!

Søndag aften var vi hjemme igen! Og så startede skolen jo ellers igen... det var jo så godt nok, men kunne godt lige have brugt et par dage hjemme, istedet for at være på farten konstant! Det er ellers noget af nogle oplevelser vi får med The Maddens!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar